Markis FAKRO AMZ Electro 230 knappstyrd -

/

Markis FAKRO AMZ Electro 230 knappstyrd

Loading...

Betygsätt denna produkt:

Loading...

Markis FAKRO AMZ Electro 230 knappstyrd

Markis FAKRO AMZ Electro 230 knappstyrd

FAKRO-markiser är det bästa sättet att skydda interiören från överhettning. Att installera markiser säkerställer integritet utan att helt ta bort sikten.
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
FAKRO AMZ Z-Wave

FAKRO AMZ Electro 230 Markis

Takmarkisen FAKRO AMZ Electro 230 är tillverkad av slitstarkt och UV-beständigt tyg och är en optimal lösning för dem som söker effektivt skydd mot uppvärmning. Utvändiga markiser tillverkade av markistyger är oöverträffade i detta avseende. Dessutom blockerar användningen av markisen inte helt sikten utanför, vilket gör att ljuset som kommer in i interiören kan spridas behagligt. Tillverkad av material av högsta kvalitet, är markisen designad för långvarig användning.

FAKRO

Original FAKRO produkter

Kvalitetssystemet i FAKRO-företaget integrerar alla aktiviteter som syftar till att säkerställa hög kvalitet på produkterna, i linje med kundernas förväntningar, europeiska standardkrav och kraven från olika certifieringsorgan.

Modern teknik, tillämpning av effektiva metoder, verktyg och produktionsstyrningstekniker, enhetliga driftsprocedurer, personalutbildning, kontinuerlig förbättring av tillverkningsprocesser och arbetsförhållanden säkerställer en konsekvent, hög kvalitet på våra produkter. Vårt sortiment innehåller endast originalprodukter från FAKRO.

Var uppmärksam när du läser av fönstermåtten från namnskylten och kontrollera att de beställda varorna är korrekta innan du packar upp dem. Returer accepteras inte vid skadad förpackning.

FAKRO AMZ Z-Wave

Egenskaper of the AMZ Electro 230 Roof Awning:

  • En extern markis, jämfört med invändiga överdrag, kan vara upp till 8 gånger effektivare för att skydda mot upphettning;
  • Tack vare markistyget njuter interiören av behaglig skuggning samtidigt som sikten bevaras utanför;
  • Som ett yttre skydd blockerar markisen effektivt UV-strålar;
  • Dessutom kommer en utplacerad markis också att ge ljudreducering från regn.
Knall how to order

Hur man beställer?

Det är otroligt enkelt att köpa i Knallbutiken. Fyll bara i de nödvändiga parametrarna för produkten och lägg till den i kundvagnen. För att inte göra fel är det bäst att följa våra instruktioner, som finns under frågetecknen i det övre högra hörnet av varje kryssruta. Innan du lägger till en produkt i din varukorg kan du alltid se dess aktuella pris under det centrala fotot.